Kort version: Till yrket redovisningsekonom, organisationskonsult, kommunikatör och träningsinstruktör. Älskar att dansa och drivs av en stark vilja att utvecklas som människa och bidra till andra människors utveckling och välmående. Studerar, provar och diskuterar gärna trender inom hälsa och personlig utveckling såväl som uråldrig traditionell läkekonst.

Lång version:

Dans, träning och rörelse i olika former, från olika kulturer, har alltid varit en sann källa till glädje och energi för mig. Jag har alltid varit igång med någon typ av träning och likaså varit nyfiken på hur kropp och psyke fungerar.

Under 80-talet var jag medlem i flertalet dansgrupper och helt enkelt älskade att dansa. Efter färdig civilekonomexamen fick jag jobb som redovisningsansvarig på ett dotterbolag till Electrolux. Under den tiden utbildade jag mig till aerobicinstruktör och höll klasser för mina kollegor.

I samband med att jag började studera psykosyntes på Humanova i början på 2000-talet började jag inse det intima samspelet mellan kropp, själ, känslor och intellekt.

Vid sidan om mitt jobb som organisationskonsult på IBM började jag därför prova och utforska olika typer av holistiska träningsformer och terapier såsom rosenmetoden, yoga, qigong. Parallellt fick jag tipset av min tandläkare att köpa Sanna Ehdins bok, den självläkande människan.

Härur växte ett starkt intresse för energimedicin och jag valde att utbilda mig till qigonginstruktör.

En yogaresa till Indien med min vän Marisa Lundgren sådde fröet till en en gemensam drömresa – en dansresa till Cuba. Väl där hade dansglädjen inga gränser.

Jag ville sätta ihop alltsammans! Qigong, dansglädje, musik, kunskap om självläkning och personligt växande. Wow, vilken potential!

Den som söker hon finner, och jag upptäckte träningsformen Nia. En fusion mellan öst och väst, inspirerad av dans, kampsport, yoga, alexandertekniken och feldenkreis. Nia öppnade verkligen upp min syn på vad välmående och fysisk vitalitet är.

2010 startade jag mitt eget företag där jag erbjuder träning och vägledning för hälsa och välbefinnande. Jag lämnade då min tjänst som organisationskonsult på IBM där jag under 10 år jobbat externt och internt med förändringsprocesser och kommunikation.

Mitt företag är manifestation av min tro på människans egna inneboende kraft, kreativitet och visdom.

För mig är det fantastiskt roligt och stimulerande att jobba med människor och se dem glädjas och utvecklas!

Utbildning

Civilekonom, Diplomerad organisationskonsult (Humanova), Aerobicsinstruktör (SAFE), Instruktör i Zhineng Qigong, Lärare i Nia Technique (blue belt).

Meriter

Har instruerat i Nia, Aerobics och Qigong på bl a Sturebadet City, Karolinska universitetssjukhuset, Atradius och FHP Elmotor.

Kontaktuppgifter

Annons